Sieraden

Vanuit de Zilverstad van Nederland bieden wij in onze winkels een grote diverse collectie sieraden aan. De collectie bestaat voornamelijk uit ringen, armbanden, kettingen / colliers, oorbellen en bedels / hangers. Al deze sieraden zijn te verkrijgen in alle stijlen, in vele materialen, afgewerkt met edelstenen en van vele merken. Daarnaast is het mogelijk sets aan te kopen. De designers en goudsmeden hebben dan sets ontworpen, waarbij een ketting, armband, oorbellen en ring exact bij elkaar passen. Op deze manier kunt u er altijd mooi bijlopen met de sieraden als extra accent. Het is daarnaast ook mogelijk gewoon een los deel van een set aan te schaffen. Naast een collectie nieuwe sieraden hebben wij ook een grote collectie met antieke & occasion sieraden. Stuk voor stuk uniek en er zijn sieraden voorradig die vandaag de dag niet meer worden gemaakt.

Sieraden fascineren mensen al sinds de oudheid, omdat ze mooi zijn en u mooi maken

Uit onze ervaringen blijkt dat er een wijds spectrum aan wensen is op het gebied van sieraden. Enerzijds kan een sieraad symbolisch zijn zoals trouwringen en verlovingsringen waardoor een sieraad extra speciaal is voor de eigenaar en drager. Dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn, al heeft een sieraad wel vaak een verhaal. Mensen krijgen het cadeau, kopen een sieraad voor een speciale gelegenheid of schaffen het aan als herinnering aan een gebeurtenis. Dit maakt een sieraad nog mooier, voor de buitenstaander is het een mooi sieraad en voor de drager is het een mooi sieraad met een mooi verhaal erachter.

De huidige online collectie is een eerste selectie van de sieraden die wij in onze collectie hebben. Op korte termijn komt onze volledige collectie online. Dit gaat onze online aanbod compleet maken. Al hebben wij nu ook al colliers, armbanden, oorsieraden en hangers online staan.

De colliers en kettingen in goud en zilver zijn een ware versiering in de hals. Colliers zijn te verkrijgen in strak design of bewerkt in een fantasie model. Door de vele verschillende merken en ateliers wereldwijd die wij gebruiken voor onze collectie, is het gebruik van materiaal, edelstenen heel divers. De type armbanden zijn erg uiteenlopend. Zo is het mogelijk om een geschakelde zilveren armband te kopen, waarnaast u ook een parelarmband in onze collectie vindt.

Het verschil in het gebruik van edelstenen is ook erg uniek. Sieraden kunnen met een grote variatie aan edelstenen worden gemaakt. Allereerst worden veel gouden sieraden met diamant gezet. Dit kan zowel in geelgoud, witgoud als roségoud of een combinatie van twee of meerdere kleuren. Verder worden er stenen als chalcedoon, hematiet, maansteen, marcasiet en rozenkwarts gebruikt. Het gebruik van parels in sieraden zie je ook veel terug in de collectie, dit kan in vorm van een accent of een geregen collier of armband. Dit soort armbanden of colliers kunnen ook voor u op maat worden geregen of geknoopt. Op deze manier krijgt u een aangepast sieraad dat speciaal voor u wordt gemaakt.

Van welke materialen worden de sieraden gemaakt?

De meeste sieraden worden gemaakt van zilver of goud, daarnaast zijn er nog sieraden te verkrijgen in platina, titanium , edelstaal of gecombineerd met materialen zoals leer. Onze collectie bestaat uit tijdloze sieraden aangevuld met sieraden van verschillende trendy merken. Vanuit ons ambachtelijk visie vinden wij het belangrijk een breed assortiment aan sieraden aan te kunnen bieden en daarbij ook de maximale service te kunnen verlenen. Wij staan achter ieder merk dat wij aanbieden, aangezien wij deze vooraf controleren op hun kwaliteit. U mag er dan ook vanuit gaan dat u een sieraad aanschaft met een hoog kwaliteitsniveau. Daarnaast kunnen ambachtelijke specialisten ook iedere reparatie aan één van uw sieraden uitvoeren. Dit onderscheidt ons van vele andere juweliers die vandaag de dag geen goudsmeden, zilversmeden of uurwerkmakers meer in eigen dienst hebben.

Sieradencollectie van Rikkoert Juweliers

Niet alleen online, maar ook zeker in de winkel vindt u veel verschillende merkencollecties die zich onderling allemaal onderscheiden. Trend, ambacht en tijdloos staan hierin centraal. Die sieraden van Zinzi vormen een collectie die anders is dan andere merken. Door continue met nieuwe sieraden sets te komen, weten zij altijd met de nieuwste trends mee te gaan. Daarnaast hebben ook het merk Buddha to Buddha wat bekend staat om zijn sieraden met grovere schakels en designs. Het opvallende merk maakt veel handgemaakte kwalitatieve sieraden die er ook nog heel modieus en hip uitzien. Ti Sento is een ander trend merk, welke veel gebruik maakt van stenen in hun zilveren sieraden. Ook is het mogelijk om uw eigen sieraad samen te stellen. Met bijvoorbeeld Pandora is het mogelijk uw eigen Pandora bedels aan een Pandora armband te plaatsen. Op deze manier kan er bij een juiste gelegenheid steeds een extra bedel worden cadeau gedaan. Bent u fan van kleuren dan is het concept van Trollbeads heel leuk. Met gekleurde bedels, vaak van met de hand geblazen glas, kan je ook zelf een hele speelse armband of collier creëren.

Daarnaast zijn er ook ambachtelijk merken die hele bijzondere sieraden maken. NOL maakt bijvoorbeeld handgemaakte zilveren en gouden spangsieraden in een atelier in Nederland. Meer opzoek naar een sieraad, edelstenen en parels, dan heeft Stones in Style een gevarieerde collectie met speciale designs. Op zoek naar uniek zilver? Jéh collection heeft veel sieraden met een speciale bewerking van het materiaal. Schitterend om te zien, nog mooier om te dragen.

Rikkoert Juweliers, het adres voor uw écht zilveren en gouden bruidssieraden

Trouwen is een geweldige gebeurtenis, dat ook het nodige geld kost. Uiteraard wil je als bruid er fantastisch uitzien in jouw droomjurk en daarbij kunnen de sieraden helpen. Nu is het zo dat sieraden bij bruidshuizen best prijzig zijn en dan is het goed om te weten dat dit veelal geen écht zilver is. Dit was voor ons de reden om een speciale bruidssieradencollectie samen te stellen, waar je mooie echt zilveren of gouden sieraden tegen een aantrekkelijke prijs kunt kopen. Écht zilveren sieraden hebben we al vanaf 5 euro en het mooie is dat de kwaliteit goed blijft en je de sieraden eventueel na de bruiloft ook nog door kunt dragen.