Om u beter van dienst te zijn, maken wij gebruik van cookies. Wilt u eerst meer informatie over onze cookies klik hier. × Melding sluiten

Rikkoert Juweliers is met ruim 6 speciaalzaken in Schoonhoven en Lekkerkerk, toonaangevend in de verkoop van groot en klein zilver, sieraden, horloges, klokken en barometers, trouwringen, geboorteartikelen, avondmaalserviezen, relatiegeschenken, religieus, en antiek en occasion gerelateerde producten. Binnen deze productgroepen voeren wij de beste merken en zorgen wij voor een geheel uniek aanbod. Daarnaast biedt Rikkoert Juweliers de mogelijkheid om alle reparaties van groot zilver, klein zilver, sieraden en uurwerken voor alle klanten te realiseren  of speciale opdrachten uit te voeren. 

Het totaalassortiment van Rikkoert Juweliers omvat onder andere de volgende topmerken.

Vacatures:

Verkoopadviseur man / vrouw - voor onze juwelierszaak in Schoonhoven

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zoeken een fulltime / parttime verkoopadviseur om ons enthouasiaste team te komen versterken. Je wordt medeverantwoordelijk voor de verkoop en presentatie van onze juwelierscollectie en daarnaast voer je ook aanvullende activiteiten voor onze webshops en ateliers uit. Vakkundig advies en service zijn bij ons vanzelfsprekend en wij streven altijd naar een glimlach bij iedere klant. 

Profielschets:

  • Interesse voor het juweliersvak, mode en trends zijn belangrijk
  • Goede communicatieve & sociale vaardigheden
  • Zelfstandig kunnen werken en in teamverband kunnen samenwerken
  • Creatieve en ondernemende instelling
  • Representatieve uitstraling en houding
  • Ervaring in de juweliersbranche of detailhandel is een pré
  • Leergierig en staat open voor kennisontwikkeling

Stuur je motivatie en CV met recente pasfoto voor 20 april a.s. per e-mail naar: a.rikkoert@rikkoert.nl of stuur schriftelijk aan: Rikkoert Juweliers, t.a.v. dhr. A. Rikkoert, Postbus 35, 2870 AA Schoonhoven.

 

 

 

Telefonisch bestellenInfo/Telefonisch bestellen

Gemakkelijk, snel en eenvoudig!

Wilt u telefonisch bestellen, reserveren of heeft u een vraag hierover? Dan kunt u bellen naar het onderstaande telefoonnummer.

Wij vragen u het artikelnummer bij de hand te houden, zodat onze medewerkers u direct verder kunnen helpen.

Telefoonnummer: 0182-382651

*Telefoonkosten volgens lokaal tarief, bereikbaar van maandag tot en met zaterdag (9:00 - 17:00).

FeedbackFeedback

Vragen, klachten of verbeteringen?

Ondervindt u problemen met de website of heeft u verbeteringen, vragen of klachten? Stuur ons dan een e-mail door op de onderstaande knop te klikken.

Stuur ons een e-mail

*Wij streven ernaar u binnen twee werkdagen een reactie te sturen.