Horloges

De keuze van een horloge is net zo persoonlijk en gevarieerd als het aanbod. Een horloge wordt steeds vaker aangepast op de outfit en wordt steeds vaker gedragen als accessoire of met een specifiek doel, want de tijd aangeven doen ze allemaal.

De verschillende horlogestijlen kunnen als volgt worden omschreven:

  • Sportieve horloges zijn uitgevoerd met chronograaf (stopwatch / tachygraaf) en de tijd wordt aangegeven middels wijzeraanduiding of digitale weergave.
  • Designhorloges hebben een bijzondere vormgeving.
  • Mode-horloges volgen de laatste trends.
  • Klassieke horloges kenmerken zich door de tijdloze vormgeving die de drager verzekert van jarenlang draagplezier.

Voor de productie van de verschillende horloges wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Horloges worden gemaakt van o.a. edelstaal, kunststof, doublé, bicolor, titanium, keramiek, goud en zilver. Het gebruik van deze materialen, metalen of een combinatie van beide zorgen voor comfortabel dragende horloges met een mooi design.

Gouden horloges

Als Rikkoert Juweliers voeren wij één van de grootste collecties gouden horloges van Nederland. De horloges kunnen zowel voor heren als dames worden gecombineerd met gouden- of lederen band. In een klassieke en tijdloze stijl zijn de horloges verkrijgbaar en daarnaast zijn er ook diverse modieuze modellen met een massieve spangband beschikbaar. Op deze manier kan ieder gewenst horloge binnen het goudsegment worden gekozen. Alle gouden horloges zijn voorzien van een kwalitatief hoogwaardig quartz uurwerk, waardoor het horloge een platte horlogekast heeft, wat het jarenlange draagplezier vergroot.

Zilveren horloges

Naast de merkhorloges en de gouden horloges hebben we ook een divers aanbod van zilveren horloges. Deze zilveren horloges zijn in verschillende stijlen gemaakt door de merken: Lasita, Lapponia, Quinn en Splendid. De horloges zijn uitgevoerd met allerlei soorten spang- en schakelbanden. Dit zorgt voor verschillende stijlen, waarin de horloges zijn uitgevoerd. Naast de strakke modellen zijn de zilveren horloges ook in klassieke vormgeving verkrijgbaar.

Zwitserse uurwerken

Naast de vele trendhorloges hebben wij ook een uitgebreide collectie aan Zwitserse kwaliteitshorloges. Zwitserland, het land van de ‘fijne’ uurwerken, staat voor kwaliteit, passie en finesse. De merken Alfex, Certina Frederique Constant, GC, Longines, Pequignet en Meistersinger bieden een enorme diversiteit in stijl. De focus binnen iedere collectie is anders en de collecties zijn samengesteld met het oog voor unieke elementen.

Het merk Frederique Constant is het enige Zwitserse merk met Nederlandse eigenaren. Longines is wereldwijd bekend als één van de sponsoren van de belangrijkste sportevenementen. Pequignet, het Franse merk met Zwitserse genen, focust zich totaal op kwaliteit en hun unieke stijl. Dit is ook terug te zien in het door hun eigen laboratorium ontworpen manufactuur uurwerken. Meistersinger, van origine Duits, is uniek door het gebruik van maar één wijzer. Toch weten zij door de Zwitserse productie te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van uurwerken.

Al met al biedt Rikkoert Juweliers u de mogelijkheid uw horloge te kiezen uit een uniek, divers en bijzonder assortiment. Met het benodigde advies van onze medewerkers komt u altijd tot de beste keuze. Dit met als doel het horloge voor jaren te mogen dragen om uw pols.